• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Sportzaak Veghel

Ben jij op zoek naar een sportzaak Veghel? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres! Bij CLUBPT hebben wij alle vormen van sporten en training onder één dak. We hebben drie locaties, waaronder een in Veghel. In dit artikel lichten we de voordelen toe als jij komt sporten bij ons.

CLUBPT: de voordelen

Wij hebben drie verschillende locaties (Veghel, Boekel en Uden). Als je ervoor kiest om bij CLUBPT te komen sporten, brengt dat verschillende voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:
 • Inzicht in jouw prestaties: CLUBPT staat niet stil en vindt het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw behaalde sportresultaten. We zijn in staat om analyses uit te voeren en op basis hiervan maken we een plan op maat voor jou.
 • Onbeperkt sporten: kies je voor een onbeperkt groepslessen abonnement? Dan kun jij op alledrie onze locaties lessen volgen. Deze zijn 7 dagen per week te volgen en we bieden maar liefst 80 verschillende groepslessen aan. Op deze manier weet je zeker dat er wat bij zit wat je leuk vindt.
 • Voor jong en oud: CLUBPT is er voor jong en oud. Bij ons kan je verschillende workouts ontdekken, zoals Spinning, Crossfit en Pilates. Kom alleen of samen met je vrienden!
 • Altijd resultaat: wij vinden een goede balans tussen voeding en sporten met jouw leven leefbaar houden erg belangrijk. Dit betekent dat je altijd resultaat boekt.

De voordelen van sportzaak Veghel

Begin je net met sporten? Behaal je niet het gewenste resultaat? Of ben je benieuwd naar een andere sportschool? Een nieuwe sportschool kan namelijk zorgen voor nieuwe motivatie. Onze sportzaak Veghel is een unieke sportschool gelegen aan de Noordkade. Bij onze sportschool in Veghel leveren wij maatwerk, want elk mens en elk doel is uniek.

Misschien vraag jij je af welk fitness schema je moet gebruiken, hoe jij je trainingen met voeding moet combineren of hoe belangrijk het verzamelen van data tijdens jouw training is? Bij CLUBPT ben jij geen nummertje. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw doelen behaald door middel van persoonlijke aandacht. CLUBPT streeft naar langdurig resultaat. Dit doen wij door de juiste balans tussen het behalen van resultaat en het leven leefbaar houden te vinden.

Gratis proefles bij sportzaak Veghel

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze sportzaak Veghel? Dan kan je bij ons een gratis proefles aanvragen. Hierin kun jij een kijkje nemen in bijvoorbeeld een boksles. Als je het leuk vindt, kun jij je uiteraard direct inschrijven. Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je direct in. Graag tot snel in een van onze sportscholen!Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit