• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Sporten Uden

Sporten Uden: Ben jij op zoek naar een kwalitatief sterke sportschool om te sporten in Uden? Een sportschool met de juiste begeleiding, veel maatwerk én toegang tot drie locaties? En een sportschool waar jij jouw hart op kunt halen met een unieke aanbod in groepslessen? Zoek niet verder! Voor sporten in Uden ben jij aan het juiste adres bij CLUBPT.

Sporten Uden doe jij bij CLUBPT!

CLUBPT is een sportschool met alle vormen van training onder één dak. Met drie unieke locaties in Uden, Veghel en Boekel kun jij eenvoudig zelf bepalen waar jij graag wilt sporten. Onze ruime locatie in Uden is onze thuishonk voor een te gekke sportaanbod: van CrossFit tot boksen. Daarnaast is onze Personal Training op uitzonderlijk hoog niveau door ervaren topsporters, waardoor jij snel jouw doelen kan behalen met sporten Uden bij CLUBPT.

Wij onderscheiden ons van elk ander sportschool.

Nee, bij ons ben jij geen nummertje. Samen met jou starten wij met een uitgebreide intake. Waarom? Omdat wij je écht willen leren kennen. Op basis van deze informatie stellen wij een trainingsprogramma op. Onze coaches snappen als geen ander dat elk mens uniek is en iedereen heeft zijn/haar eigen sportschema nodig. Door jou echt te leren kennen, weten wij precies wie jij bent en hoe we jou het beste kunnen helpen. Echt maatwerk dus!

Ruim sportaanbod met sporten Uden bij CLUBPT

Een uitgebreid aanbod in trainingen met maximale coaching: dat is onze CLUB in Uden. Door ons ruime en unieke aanbod in groepslessen is onze sportschool voor iedereen toegankelijk. Van jong naar oud. Bij onze sportschool in Uden vind jij verschillende lessen, waaronder CrossFit, Small Group, Boksen, Vrij trainen, Open Gym en geven wij graag advies een health advies.

sporten uden

Expert in blessure en revalidatie

Ben jij op zoek naar een sportschool waar de kennis in blessure en revalidatie? De trainers van CLUBPT werkten nauw samen met professionele fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals door onze oude locatie in het pan van Wolbert Fysio. Hierdoor is de kennis in blessure en revalidatie ontzettend hoog. Door deze kennis zijn wij expert in het omgaan met- en voorkomen van blessures. Wil jij meer weten hierover? Lees hier meer.

Persoonlijke aandacht is onze prioriteit

Wij snappen als geen ander dat het belangrijk is om jouw doelen te halen. Door onze persoonlijke aandacht helpen wij je graag hierbij. Klanten beschrijven ons ook wel als een warme sportschool met oog voor persoonlijke aandacht. Is jouw doel graag de marathon lopen? Of wil jij graag een sixpack of liever gewoon lekker fit zijn? Met onze persoonlijke aandacht komen wij tot een persoonlijk advies om jouw doelstelling te behalen. Samen.

Wil jij graag sporten Uden? Kies voor CLUBPT! Wij zien je graag terug in onze sportschool. Meld je nu aan voor een proefles of schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.


Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit