• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

CLUBPT: jouw sportschool Heeswijk Dinther

Sportschool Heeswijk Dinther: Ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Heeswijk Dinther en wil jij aan jouw doelen werken? Dan is CLUBPT dé plek voor jou! Volg een van de spinning of yoga lessen en ga zelfs aan de slag met een personal trainer. Wij bieden verschillende sporten aan onder één dak, zodat jij jouw doelen kan behalen. CLUBPT beschikt over drie locaties waar jij gebruik van kan maken: in Uden, Veghel en Boekel. Bij CLUBPT heb je altijd een sportschool Heeswijk Dinther in de buurt, wanneer je wil. Kom gerust eens langs bij CLUBPT voor een gratis proefles of rondleiding. Samen gaan we graag aan de slag om jouw doelen te behalen. CLUBPT is jouw sportschool Heeswijk Dinther.

Wat is CLUBPT?

CLUBPT is dé locatie als jij op zoek bent naar een sportschool Heeswijk Dinther. Het zoeken naar een sportschool in jouw buurt kan wellicht een lastige zoektocht zijn. Stop maar met zoeken, want CLUBPT is een unieke sportschool met een groot sportaanbod onder één dak. Club Veghel is dé sportschool van de toekomst. Hier worden lessen aangeboden die alleen te vinden zijn in steden zoals New York of Londen. Bij onze Urban gym in Veghel bieden wij het volgende sportaanbod aan:


Door een abonnement bij Club Veghel te nemen, heb je toegang tot alle drie onze locaties. Hierdoor kun je afwisselen tussen onze verschillende locaties en lessen.


Voordelen sportschool Heeswijk Dinther

Iedereen is welkom bij CLUBPT, dus ook jij! We zijn benieuwd naar jouw doelen en gaan hier graag samen mee aan de slag. Als je kiest voor CLUBPT als jouw sportschool Heeswijk Dinther, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Of je nou jong bent, of al wat ouder, je bent van harte welkom bij CLUBPT. Kom gezellig samen met je vrienden of familie sporten en werk samen aan je doelen. Of kom gerust alleen. Onze trainers staan voor jou klaar om je te voorzien van advies en informatie.
 • Meten is weten zeggen we bij CLUBPT. Het is belangrijk om inzicht te hebben in jouw sportprestaties, zo zie je pas of je progressie boekt. Bij CLUBPT hebben wij een speciale app waarin jij jouw sportprestaties bijhoudt en waar je verschillende analyses terug kunt zien. Mocht je een keer thuis een oefening toen of een rondje gaan hardlopen, kun je dit uiteraard ook in de app zetten.
 • Ieder mens is uniek en iedereen heeft dan ook verschillende doelen. De een wilt meer spiermassa opbouwen, terwijl de ander juist een plattere buik zou willen. Bij CLUBPT maken wij een op maat gemaakt plan om te zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen. Wij vinden individuele begeleiding erg belangrijk en gaan hierover graag met je in gesprek.
 • Onze verschillende trainers hebben veel kennis over het menselijk lichaam. Voorheen was CLUBPT gevestigd naast een fysiopraktijk. Onze trainers hebben hier veel kennis en ervaring opgedaan om jou te kunnen helpen met jouw revalidatie.
 • CLUBPT heeft drie locaties waar verschillende lessen worden gegeven. Niet iedere locatie heeft dezelfde lessen. Wist je namelijk dat Club Uden ook bokslessen heeft? Wissel af tussen onze verschillende locaties én tussen de verschillende lessen. Welke les kom jij binnenkort bij ons volgen?
 • CLUBPT is niet alleen dé sportschool Heeswijk Dinther om te sporten, maar ook om af te vallen. Maak een afspraak bij onze diëtiste en ga met haar aan de slag om een aantal kilo's te verliezen.

Met welke trainer of in welke les ga jij jouw doelen behalen? Schrijf je snel in bij CLUBPT!

Gratis proefles bij dé sportschool Heeswijk Dinther

Ben jij nieuwsgierig geworden naar CLUBPT en wil jij eens een kijkje bij ons komen nemen? Dat kan! Vraag een gratis proefles aan en kijk wat jij leuk vind. Je kunt natuurlijk ook een proefles boeken voor een van onze groepslessen. Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je direct in.

Sportschool Erp


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit