• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Training 


We willen een training aanbieden die bij jou past. Daarom biedt onze sportschool een zeer gevarieerde trainingsaanbod. En altijd onder begeleiding zodat je zeker weet dat de oefeningen het meeste resultaat opleveren en ook goed worden uitgevoerd. Je tijd is spaarzaam en daarom willen we deze zo effectief mogelijk gebruiken! De verschillende vormen training (die nog steeds worden uitgebreid):


Voeding
Voeding en Coaching CLUBPT

Voeding is een belangrijk onderdeel om resultaat te behalen. Wel op een goede manier en niet met dieeten of andere trends. Onze basis is de voedingsanalyse die een goed inzicht geeft in jouw huidige situatie. Hiermee kunnen we grote stappen zetten naar een kleine aanpassing die veel effect heeft. Naast de voedingsanalyse zijn er mogelijkheden om meer sessies met onze voedingsdeskundige te plannen voor nog meer resultaat.Kickstart-programma's


Wil je een kickstart omdat je bijvoorbeeld lang niet hebt gesport of wil je snel resultaat om vervolgens vanuit deze basis verder te gaan? We hebben twee programma’s ontwikkeld (FemFit en 6 weeks body challenge) waarbij we hebben gekozen voor de combinatie van voeding en training. Twee zeer populaire programma’s met bewezen resultaten!

Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit