Onze werkwijze
Onze werkwijze
Training 


We willen een training aanbieden die bij jou past. Daarom biedt onze sportschool een zeer gevarieerde trainingsaanbod. En altijd onder begeleiding zodat je zeker weet dat de oefeningen het meeste resultaat opleveren en ook goed worden uitgevoerd. Je tijd is spaarzaam en daarom willen we deze zo effectief mogelijk gebruiken! De verschillende vormen training (die nog steeds worden uitgebreid):


Voeding
Voeding en Coaching CLUBPT

Voeding is een belangrijk onderdeel om resultaat te behalen. Wel op een goede manier en niet met dieeten of andere trends. Onze basis is de voedingsanalyse die een goed inzicht geeft in jouw huidige situatie. Hiermee kunnen we grote stappen zetten naar een kleine aanpassing die veel effect heeft. Naast de voedingsanalyse zijn er mogelijkheden om meer sessies met onze voedingsdeskundige te plannen voor nog meer resultaat.Kickstart-programma's


Wil je een kickstart omdat je bijvoorbeeld lang niet hebt gesport of wil je snel resultaat om vervolgens vanuit deze basis verder te gaan? We hebben twee programma’s ontwikkeld (FemFit en 6 weeks body challenge) waarbij we hebben gekozen voor de combinatie van voeding en training. Twee zeer populaire programma’s met bewezen resultaten!

Gratis proefles
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT BoekelYoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Nieuw! Boksen bij CLUBPT

Vanaf 21 oktober boksen bij CLUBPT

Een workout met het accent op boksen gecombineerd met krachtoefeningen (vergelijkbaar aan small group training)

Het trainingsaanbod van CLUBPT wordt nog groter en completer. We gaan ons lesrooster in Uden uitbreiden met bokszaktraining. De eerste boksles start op maandag 21 oktober. Meld je snel aan voor de eerste les!