• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image
CLUBPT

Blijf op de hoogte over
onze nieuwe locatie
in Veghel

CLUBPT vanaf december ook in Veghel

CLUBPT opent een unieke derde locatie aan de Noordkade in Veghel. In een super tof industrieel pand, vullen we vanaf december dit jaar maar liefst drie verdiepingen van samen 800m2 met sport!

Voor iedereen
Het is nog nooit zo leuk geweest om nieuwe workouts te ontdekken. Ook in Veghel bieden we alle vormen van training onder één dak. En bepaal je zelf welke workout het beste bij jou past. Alleen of samen met vrienden. Kies uit CrossFit, spinning, yoga, pilates & small group. Of combineer ze allemaal!

Nieuw: Vrij trainen
Nieuw in Veghel is dat we, naast workouts, ook een verdieping in richten om vrij te kunnen trainen (fitness) met high-end apparatuur. Zowel individueel als onder begeleiding.
Ook hier train je resultaatgericht en bepalen we samen op basis van jouw persoonlijke doel jouw trainingsschema. En blijven we je motiveren en helpen om dit doel te bereiken.
Er volgt snel meer informatie over deze manier van doelgericht vrij trainen.

Persoonlijke aandacht
Ook bij CLUBPT Veghel staat persoonlijke aandacht voorop. Dat vinden we namelijk erg belangrijk. We willen dat jij je thuis voelt bij ons. En sport met plezier en resultaat. Het maakt niet uit of je voor een workout, personal training of vrij trainen-sessie komt. We luisteren altijd naar jouw persoonlijke doel en bieden de training die daar bij past.

JOIN THE CLUB!
Wil je meer weten over onze nieuwe locatie en in Veghel? En op de hoogte blijven van alle toffe workouts die daar straks plaats gaan vinden? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! En maak kans op een week gratis proefsporten bij CLUBPT in Veghel.
HOUD MIJ OP DE HOOGTE
Welk abonnement past bij mij?
Actie !
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief