• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image
CLUBPT

Blijf op de hoogte over
onze nieuwe locatie
in Veghel

CLUBPT vanaf december ook in Veghel

CLUBPT opent een unieke derde locatie aan de Noordkade in Veghel. In een super tof industrieel pand, vullen we vanaf december dit jaar maar liefst drie verdiepingen van samen 800m2 met sport!

Voor iedereen
Het is nog nooit zo leuk geweest om nieuwe workouts te ontdekken. Ook in Veghel bieden we alle vormen van training onder één dak. En bepaal je zelf welke workout het beste bij jou past. Alleen of samen met vrienden. Kies uit CrossTraining, spinning, yoga, pilates & small group. Of combineer ze allemaal!

Nieuw: Vrij trainen
Nieuw in Veghel is dat we, naast workouts, ook een verdieping in richten om vrij te kunnen trainen (fitness) met high-end apparatuur. Zowel individueel als onder begeleiding.
Ook hier train je resultaatgericht en bepalen we samen op basis van jouw persoonlijke doel jouw trainingsschema. En blijven we je motiveren en helpen om dit doel te bereiken.
Er volgt snel meer informatie over deze manier van doelgericht vrij trainen.

Persoonlijke aandacht
Ook bij CLUBPT Veghel staat persoonlijke aandacht voorop. Dat vinden we namelijk erg belangrijk. We willen dat jij je thuis voelt bij ons. En sport met plezier en resultaat. Het maakt niet uit of je voor een workout, personal training of vrij trainen-sessie komt. We luisteren altijd naar jouw persoonlijke doel en bieden de training die daar bij past.

JOIN THE CLUB!
Wil je meer weten over onze nieuwe locatie en in Veghel? En op de hoogte blijven van alle toffe workouts die daar straks plaats gaan vinden? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! En maak kans op een week gratis proefsporten bij CLUBPT in Veghel.

Inspiratieweekend
Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december organiseert CLUBPT in het gloednieuwe pand op de Noordkade een sportieve en informatieve ochtend van maximaal één uur om jou te helpen de juiste sportieve keuze te maken. Op deze dag nemen wij je mee in onze sportieve journey en uitgebreide aanbod van (groeps)lessen. Meer weten? Of aanmelden? KLIK HIER! 
HOUD MIJ OP DE HOOGTE
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit